Educatie & Welzijn
EDUWEL

Even kennismaken

Mijn naam is Sabrina van Dijk en ik ben getrouwd en moeder van drie zoons. Ik ben geboren in Den Helder. Tegenwoordig woon ik met mijn gezin in Roelofarendsveen, waar mijn praktijk voor Educatie en Welzijn is gevestigd.

Begin 2016 was ik op zoek naar een oplossing voor een aantal lichamelijke klachten veroorzaakt door stress. Deze zoektocht mondde zich uit in een fantastische ontdekkingsreis die voor mij nog lang niet is afgelopen. Een complete nieuwe inzicht en bewustwording ontstond er voor mij naar hoe je op een natuurlijke manier je gezondheid kunt ondersteunen. Zowel lichamelijk als emotioneel.

Ik ontdekte de 100% zuivere essentiële oliën van doTERRA.

Ik opende een flesje wilde sinaasappel en BAM ik was terug in Spanje en dronk een Fanta met een schijfje sinaasappel. Ik voelde mij happy en direct vrolijk.

Deze ervaring vond ik zo bijzonder. Hoe kun je zo een sterke reactie hebben op alleen maar een simpele reuk uit een flesje. Hier moet ik meer van weten dacht ik.

Ik kocht een starter kit (family essential kit) en een boek (modern essentials) en begon mijn studie naar de oliën. Wat zijn essentiële oliën en waarom werken ze zoals ze werken. Verschillende boeken heb ik gelezen en vooral ook heel veel zelf uitgeprobeerd. Ik ontdekte, dat je de meeste huis tuin en kuiken kwaaltjes heel eenvoudig met de oliën uit de family essential kit kon ondersteunen. Griep, verkoudheid, huidproblemen, wondjes, hoofdpijn, spierpijn, kneuzingen, rugpijn, stress enzovoort.

In de zomer van 2016 heb ik bij de essentiële olie academie een training gevolgd om AromaTouch massage behandelingen te mogen geven. Deze behandelingen vond ik bijzonder, omdat je ondersteund met natuurlijke oliën de balans kunt terugbrengen in je lichaam. Ik wilde ook leren hoe ik deze behandelingen thuis en in mijn vriendenkring toe kon passen.

Sinds ik essentiële oliën gebruik ben ik veel bewuster bezig met mijn gezondheid. Ik luister nu beter naar de signalen die mijn lichaam afgeeft. En alleen al deze bewustwording, het luisteren naar mijn lichaam, zorgt ervoor dat ik mij fitter en in balans voel. Zowel lichamelijk als emotioneel.

Mijn interesse om mensen te helpen en te begeleiden heb ik reeds vele jaren in praktijk kunnen brengen door mijn werk als docent en mentor. Het was bijna vanzelfsprekend dat ik de kennis die ik heb op gedaan over de essentiële oliën ook moest gaan delen met anderen. In 2016 ben ik daarom begonnen met het geven van workshops.

Op deze website vind je alle informatie over het werk dat ik doe rondom de essentiële oliën van doTERRA. Kijk gerust rond en voor vragen kun je altijd contact met mij opnemen.

En natuurlijk nodig ik je van harte uit om één of meer van mijn workshops te bezoeken!

Lieve groet,

Sabrina van Dijk

Docent en coach

Ingeschreven bij het CRKBO als docent kort beroepsonderwijs

AromaTouch Technique Behandelaar