Educatie & Welzijn
EDUWEL

Reiki

Klik hier om te reserveren

Wat is Reiki

Reiki brengt de energiehuishouding in ons lichaam in evenwicht en biedt op een natuurlijke manier ondersteuning aan ons lichaam. Ons lichaam bepaalt zelf wat het met de ondersteuning doet.

Reiki stimuleert het zelfgenererende vermogen van ons lichaam, geest en ziel.

Reiki geeft rust en inzicht en werkt preventief.

Ons energie systeem is een systeem dat uit een heel netwerk van energiebanen (meridianen) en energiepunten (chakra's) bestaat en dat ervoor zorgt dat de energie getransporteerd wordt naar de plekken waar dat nodig is.

Reiki is een handoplegging die therapeutisch, liefdevol en ondersteunend werkt. En wellicht dicht het de kloof met onze huidige maatschappij vol technologie en weinig fysiek contact.

Energie is leven! En wat je aandacht geeft dat groeit.

Voor wie Reiki

Je kunt Reiki voor uiteenlopende klachten inzetten.

Preventief voor een diepe ontspanning. Reiki verheldert het denken, herstelt het lichaam en verfrist de geest.

Maar ook om grip te krijgen op specifieke klachten. Denk aan stress, burn-out, angsten, pijn, depressie, paniekaanvallen, slaapproblemen, hoofdpijn/migraine en nog veel meer.

Reiki is voor iedereen! En veilig te combineren met elke andere behandeling, regulier of alternatief.

Reiki is spiritueel en heeft vele raakvlakken met meditatie, yoga, Aromatouch en mindfulness. Het draait om bewustwording, inzicht, aandacht, rust, balans en goed naar je lichaam luisteren.

Behandeling

Een behandeling vindt gekleed plaats op een behandeltafel in een rustige ruimte met indien gewenst een rustgevend muziek op de achtergrond.

De voor en achterkant van het lichaam wordt behandeld met verschillende handopleggingen. Dit wordt vooraf aan je uitgelegd, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Het doel van de behandeling is een diepe staat van rust en ontspanning. Reiki zelf behandelt of geneest geen ziektes, maar probeert het evenwicht te herstellen.

De behandeling duurt ongeveer (korte) 30 minuten en (lange) 60 minuten, maar plan wat extra tijd in om rustig bij te komen en een glas water of kop thee te drinken.

Wil je deze behandeling ervaren, maak dan een afspraak.

Je bent van harte welkom!